Rad s mladima 2019/2020.

 
 

Rad s mladima u osnovnim školama

 

Za rad s mladima u osnovnim školama grada Samobora angažirani su Katarina Kozarčanin, Vlatko Bublić i Ivana Đurđević. Ivana Đurđević uključila se u rad u rujnu 2019.

U školskoj godini 2018./2019. radom u osnovnim školama bile su obuhvaćene osnovne škole Bogumila Tonija, Samobor i Milana Langa. U školskoj godini 2019./2020. radom su obuhvaćene dodatne tri (3) škole; Nova škola, te područne škole Mirnovec i Farkaševec.

Uz aktivnosti koje se provode u osnovnim školama, u prostorijama Kluba dva (2) puta tjedno u trajanju od 1,5 sata provode se aktivnosti „slobodnih partija“ uz prisutnost članova Kluba, Katarina Kozarčanin ili Vlatka Bublića.

 

Rad s mladima u Klubu

 

U prostorijama Kluba organizirana je škola šaha u čiji rad su uključeni Mladen Gorupec, Damir Mihalinec, Tomislav Bartaković i Blažimir Kovačević. 

Valja istaknuti kako Mladen Gorupec i Damir Mihalinec poslove trenera obavljaju bez naknade te su s Klubom za navedene poslove sklopili volonterski ugovor.

Tomislav Bartaković je tijekom 2019. oformio grupu III. razine čiji je primarni cilj bilo unaprijediti šahovsko znanje dvoje (2) polaznika koji su članovi ekipe koja se natječe u 1. kadetskoj ligi.

Velemajstor Blažimir Kovačević angažiran je za rad s najvišom razinom mladih na temelju osiguranih financijskih sredstava putem natječaja kojeg su raspisali Samoborski športski savez i Zagrebačka županija. Velemajstor će biti angažiran do potrošnje namjenski uplaćenih sredstava.