On-line aktivnosti

2021. godina bit će još jedna neobična godina za svijet šaha. U vrijeme dok nas pandemija značajno onemogućava u organizaciji turnira na tradicionalan način, šahovske su se aktivnosti gotovo posve preselile na Internet. 
  • Šahovski klub Samobor početak 2021. godine dočekuje s novom internetskom stranicom kluba na adresi www.sksamobor.hr. Veliko nam je zadovoljstvo što nam ona pruža mogućnost za kvalitetniju komunikaciju s našim članstvom i svima iz naše šahovske obitelji
  • Naša nova online prisutnost od nedavno je i na popularnoj društvenoj mreži Facebook na kojem je klub napravio svoju stranicu putem koje ćemo nastojati ostvariti još pravodobniju interakciju.
  • Tim našeg kluba kreiran je na stranicama popularnog servisa za igranje i učenje šaha www.lichess.org. Svi članovi našeg kluba mogu se pridružiti našem timu te sudjelovati na klupskim trening turnirima i ostalim aktivnostima, isključivo s Lichess profila koji sadrži ime, prezime i FIDE ID, te uz predočenje dokaza o članstvu i godištu.
  • Na Lichessu je kreiran tim kojem mogu pristupiti mladi igrači Šahovskog kluba Samobor u kadetskim i juniorskim kategorijama, a što će omogućiti našim mladim igračima sudjelovanje na ekipnim on-line natjecanjima koja se odvijaju na Lichessu. Timu je moguće pristupiti na ovoj adresi, isključivo s Lichess profila koji sadrži ime, prezime i FIDE ID, te uz predočenje dokaza o članstvu i godištu.
  • Pozivamo sve prijatelje i članove kluba da nam se pridruže u našem on-line timu i zaigraju otvorene turnire u organizaciji našeg kluba. Na Lichessu je kreiran tim kojem mogu pristupiti svi članovi Šahovskog kluba Samobor kao i prijatelji kluba, te na taj način sudjelovati u otvorenim turnirima u organizaciji našeg kluba.Timu je moguće pristupiti na ovoj adresi, isključivo s Lichess profila koji sadrži ime, prezime i FIDE ID.