back

Goran Radić najbrži u Karlovcu

Na prvom u ciklusu turnira "Ljeto u gradu na 4 rijeke" dobili smo pobjednika.

27/06/2021

Karlovački Šahovski klub Karlovac tradicionalno organizira seriju brzopoteznih turnira Četiri godišnja doba, a ove godine ova serija pretvorena je u ciklus "Ljeto u gradu na 4 rijeke". Prvo, lipanjsko izdanje, odigrano je u subotu 26.6.2021., a u najavi su još tri turnira ovog ljeta.

Na predivnom karlovačkom Foginovom kupalištu šahisti su okupirali "Karlovačko korner" šator uz rijeku Koranu kako bi u 13 kola otkrili tko je najspremniji dočekao sezonu brzopoteznih turnira uživo, sve uz prekrasno gostoprimstvo direktora turnira Željka Bedića i njegovih suradnika.

Od prvog kola vodila se tijesna utrka između Ivana Sundaća iz Crikvenice i našeg člana Gorana Radića. Iako je Ivano nadigrao Gorana u trećem kolu, Goran je strpljivo nastavio skupljati bodove i na kraju s 11 od 13 bio pola boda ispred drugoplasiranog Ivana.

Iz našeg kluba na tuniru je nastupio i Len Radić kojem je ovo bio debitantski 3+2 turnir. Unatoč sporom ulasku u turnir, u sredini turnira naredao je 5 pobjeda u nizu i na koncu završio na obećavajućem 14. mjestu sa 7 od 13.
Više detalja o turniru možete pronaći na sljedećem linku.

http://chess-results.com/tnr566414.aspx?lan=13&art=4&turdet=YES